//add the div of the direct button reservation

Sloep verhuur

Bootverhuur De Wetterspetter

Bij Bootverhuur De Wetterspetter in Indijk bent u op het juiste adres om een boot te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. De bootverhuur heeft een unieke locatie door de eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. Doordat de camping deel uit maakt van het ‘Grote Watersporthart’ van Friesland, is er een open verbinding naar de prachtige Friese dorpjes in de omgeving.

Sloep (5 personen) 

Wilt u met een sloep de Friese meren bevaren, een tocht over de Luts of gewoon lekker relaxen op het Heegermeer? Op minicamping de Wetterspetter is dit mogelijk. Er liggen twee sloepen van Sloepverhuur Friesland voor u beschikbaar. Zelfs als u weinig vaarervaring heeft, is dit de ideale boot om een dag erop uit te gaan en een geweldige dag te beleven. De sloep heeft een vast stuur, dieselmotor en is voorzien van kussens. De sloep is beschikbaar voor campinggasten, maar ook voor dagtoeristen. 

Let op: Bij het klikken op de button van ‘Meteen reserveren!‘ gaat u naar de website van Sloepverhuur Friesland. 

  • Prijs per dag: € 165,-                    (10.00 uur –  18.00 uur)
  • Prijs per lange dag: € 190,-          (10.00 uur –  20.30 uur)
  • Prijs per avond: € 75,-                   (18.00 uur  20.30 uur) 

* prijzen inclusief brandstofkosten en waterkaart                                                            * Honden zijn niet toegestaan

Scroll naar boven