Bootverhuur De Wetterspetter

Bij Bootverhuur De Wetterspetter in Indijk bent u op het juiste adres om een boot te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. De bootverhuur heeft een unieke locatie door de eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. Doordat de camping deel uit maakt van het ‘Grote Watersporthart’ van Friesland, is er een open verbinding naar de prachtige Friese dorpjes in de omgeving.
Alle zeilboten zijn voorzien van een buitenboordmotor. De boten zijn voorzien van een watertonnetje en een waterkaart.

Buiten de bootverhuur is het sinds 2016 ook mogelijk om gebruik te maken van winter- en zomerstalling op minicamping de Wetterspetter. Dit is voor zowel binnen- als buitenstalling.

Sloep

!! OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR !!

Wilt u met een sloep de Friese meren bevaren, een tocht over de Luts of gewoon lekker relaxen op het Heegermeer? Met de sloep van minicamping de Wetterspetter is dit mogelijk en bent u in staat overal te komen. Zelfs als u weinig vaarervaring heeft, is dit de ideale boot om een dag erop uit te gaan en een geweldige dag te beleven. De sloep heeft een vast stuur en is voorzien kussen. De sloep is beschikbaar voor campinggasten, maar ook voor dagtoeristen.

Eventueel kunnen er zwemvesten voor de sloep worden gehuurd.

  • Prijs per dag: € .. x ..

(Dag: 10.00 uur –  18.00 uur)

* prijzen inclusief brandstofkosten, waterkaart en watertonnetje

Scroll naar top