Coronavirus

Laatste update: 07-03-2021

Bedrijven in de recreatiesector hebben op dit moment ook te maken met regelingen omtrent het Coronavirus. Ons recreatiebedrijf is per 1 april 2021 weer geopend voor gasten, maar met strikte voorwaarden. Wij hebben dan ook een aantal keuzes gemaakt m.b.t. veiligheidsmaatregelen. Wij zijn ons bewust van de RIVM maatregelen:

  • 1,5m afstand houden

  • Was vaker je handen

  • Schud geen handen

  • Heb je verkoudheidsklachten? Blijft dan thuis!

  • Geen samenscholing toegestaan

Wij zijn geopend, maar met maatregelen

De Wetterspetter is ondanks het Coronavirus vanaf 1 april 2021 wel geopend. De bestaande Coronaregelingen zorgen ervoor dat u welkom bent op onze camping.

Campings in Nederland mogen dus open blijven onder strikte voorwaarden. Deze voorwaarden verschillen per veiligheidsregio, onze camping maakt deel uit van de gemeente Súdwest-Fryslân. 

De sanitaire voorzieningen op onze camping zijn (deels)afzonderlijk van elkaar ingedeeld. Dat betekend dat men zich niet hoeft te mengen in een gezamenlijke ruimte. In overleg met de gemeente Súdwest-Fryslân is dan ook akkoord gegeven om de sanitaire voorzieningen te openen. Deze kunnen worden gebruikt wanneer de gasten niet zelfvoorzienend kunnen zijn. Indien niet noodzakelijk, wordt deze ruimte dus niet gebruikt. Dit zal ten alle tijden in overleg gaan met de eigenaar van de camping.

Voor het schoonmaak van de voorzieningen worden de adviezen van de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) nagestreefd. Verder worden de richtlijnen van het RIVM strikt gevolgd ter voorkoming van verspreiding van het virus op onze camping.

BOOTVERHUUR

Het is toegestaan om als huishouden gebruik te maken van pleziervaartuig. Ook is het toegestaan om een boot te huren. Er zijn echter wel strikte eisen ten aanzien van het aantal personen en de eis 1.5 meter afstand te houden. Er zal uitleg worden gegeven, maar niet aan boord. Als bedrijf nemen we de maatregelen serieus.

Annuleren van de vakantie

Wilt u de reservering van uw vakantie annuleren? Als de camping open is, dan moet u in principe gewoon betalen. Kan u onze camping niet bezoeken vanwege de Coronamaatregelen? Dan willen we graag met u overleggen voor een passende oplossing. Wil u de reservering

Is deze informatie niet voldoende, dan kunt u altijd nog telefonische contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bronnen:

Over ons

De Wetterspetter is een gezellige minicamping met een prachtig uitzicht en heeft een unieke watersportlocatie in Zuidwest Friesland. De camping maakt deel uit van het Grote Watersporthart van de Friese Meren en is gelegen aan het Heegermeer.

Locatie & contact

Bezoekadres Friesland
Familie Aukes
Nummer 1
8553 MP Indijk

+31 (0)514 59 1297
+31 6 237 96 120
info@wetterspetter.nl

Scroll naar top