//add the div of the direct button reservation

Polyvalk verhuur

Polyvalk verhuur Friesland

Bij de boot verhuur van minicamping De Wetterspetter in Friesland bent u op het juiste adres om een sloep, polyvalk, kano of SUP te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. De polyvalk verhuur heeft een unieke locatie door de eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. Doordat de camping deel uit maakt van het ‘Grote Watersporthart’ van Friesland, is er een open verbinding naar de prachtige Friese dorpjes in de omgeving.
Alle polyvalken zijn voorzien van een buitenboordmotor. De boten zijn voorzien van een watertonnetje en een waterkaart.

Wist u dat de minicamping zich bevindt in het Nationaal Landschap van Zuidwest Friesland? De Friese meren zijn daar een onderdeel van. Het waterrijke landschap telt velen meren en poelen. Start u vaartocht vanaf de minicamping met een polyvalk en ontdek welke mogelijke vaarwegen u allemaal kan kiezen. 

Polyvalk (2-5 personen)

De minicamping heeft 3 Polyvalken in de verhuur. De Polyvalken zijn een ideaal om de Friese Meren te bevaren. De boot is gemakkelijk in gebruikt door bijvoorbeeld de rolfok, 4 PK buitenboordmotor en een zelflozende kuip. Met de polyvalk bent u vanaf onze haven na 200 meter op het Heegermeer, één van de bekendste Friese Meren. Door de unieke locatie van de minicamping De Wetterspetter kunt u uren lang zeilen over de verschillende meren. Zeil met de polyvalk naar de Fluessen, de Mora of bezoek bijvoorbeeld Restaurant de Hergberg in Gaastmeer voor een lekker lunch. 

Wilt u gebruik maken van meerdere valken die al aanwezig zijn als u aankomt op de camping? Dit is mogelijk in overleg met een extern bedrijf, zodat u met een grote groep meteen kan genieten van het zeilplezier.

  • 1 dag in het laagseizoen € 70,- en in het hoogseizoen € 80,- 
  • 2 dagen in het laagseizoen € 130,- en in het hoogseizoen € 140,- 
  • 3 dagen in het laagseizoen € 160,- en in het hoogseizoen € 175,- 
  • Klik op de buton van tarieven voor de prijs van meer dan 3 dagen 

*(dag: 10.00 uur – 18.00 uur)                                                                                                * Honden zijn niet toegestaan

Scroll naar boven