//add the div of the direct button reservation

Faciliteiten

Faciliteiten

De Wetterspetter staat bekend als een gezellige minicamping in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht over het Friese landschap. Op de camping zelf kunt u genieten van ruime staanplaatsen op de twee verzorgde grasvelden. Tijdens het verblijf op De Wetterspetter kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten voor jong en oud die uw vakantie compleet maken. 

Sanitaire voorzieningen

De schone sanitaire voorzieningen zijn voor de camping een zeer belangrijke en worden daarom goed onderhouden. Op de camping vindt u twee sanitair gebouwen die van alle gemakken zijn voorzien. De sanitaire voorzieningen hebben een centrale locatie op de camping. Hier hebt u de mogelijkheid om af te wassen. Ook kan men gebruik maken van een wasmachine. Voor het bewaren van uw etenswaren is het mogelijk om gebruik te maken van de koelkast en vriezer.
Sinds 2014 is er een nieuwe sanitaire voorziening gebouwd met een invalidenruimte. De faciliteiten voor invaliden zijn voorzien van alle gemakken.

Tarieven sanitaire voorzieningen:
Douchen: €0,50
Warm water: €0,20
Gebruik van wasmachine incl. waspoeder €5,00

Binnenaccommodatie

Op de camping bevindt zich de traditionele boerderij van 150 jaar oud en bevat nog karakteristieke eigenschappen van het boerenleven van 40 jaar geleden. Op de plaats in de boerderij waar vroeger het vee werd verzorgd, bevindt zich nu de binnenaccommodatie van de camping.

Tijdens de zomermaanden wordt de binnenaccommodatie (voorheen schuur) gebruikt voor activiteiten van de camping. Tijdens slecht weer wordt veel gebruik gemaakt van de schuur, maar deze mogelijkheid is er in de avonduren ook. Er kunnen verschillende spelletjes worden gedaan zoals twister, ping pong en bordspelletjes. Door de verschillende mogelijkheden in de schuur is er voor jong en oud altijd wel iets te doen.

Houdt u van gezelligheid en contact met andere campinggasten? In het zomerseizoen worden verschillende borrelavonden en barbecues georganiseerd.

Faciliteiten voor de kinderen

De minicamping is in trek voor gezinnen met kinderen. De kindvriendelijke omgeving is mede gecreëerd door de afbakening van het campingterrein. Wanneer de kinderen zich vermaken, kunt u geheel tot rust komen.

Door de verschillende faciliteiten voor kinderen op de minicamping, hoeft uw kind zich nooit te vervelen. Speeltoestellen, ‘Mega’ zandbult, voetbalgoals, volleybalnet, trampoline en tafelvoetbal zijn een aantal voorbeelden van de verschillende faciliteiten die aanwezig zijn op de minicamping.

In de zomer worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals buikglijden en spijkerbroek hangen. Verder worden elke avond de dieren gevoerd. Meer informatie over deze activiteiten volgen tijdens het seizoen. 

Dierenweide

Rondom dierenweide van de Wetterspetter kunt u onze dieren vinden. Douwe en Mily zijn onze ezel en Shetland pony. Verder leggen onze scharrelkippen elke dag een vers ei. De schaapjes en de katten houden van knuffelen. Elke avond tussen 19:00 en 20:00 geven we de dieren eten in het hoogseizoen. Wil je helpen? Dan kun je dat doorgeven bij de receptie.

Scroll naar boven