Bootverhuur De Wetterspetter

Bij Bootverhuur De Wetterspetter in Indijk bent u op het juiste adres om een boot te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. De bootverhuur heeft een unieke locatie door de eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. Doordat de camping deel uit maakt van het ‘Grote Watersporthart’ van Friesland, is er een open verbinding naar de prachtige Friese dorpjes in de omgeving.
Alle zeilboten zijn voorzien van een buitenboordmotor. De boten zijn voorzien van een watertonnetje en een waterkaart.

Buiten de bootverhuur is het sinds 2016 ook mogelijk om gebruik te maken van winter- en zomerstalling op minicamping de Wetterspetter. Dit is voor zowel binnen- als buitenstalling.

Randmeer

Op de minicamping de Wetterspetter is één traditionele randmeer in de verhuur. Sinds de zomer van 2014 beschikt de randmeer over nieuwe zeilen inclusief rolfok. De randmeer heeft een diepe kuip, waardoor de boot kindvriendelijk is. Door de goede vaareigenschappen is de zeilboot zowel geschikt voor de beginnende, als voor de ervaren zeiler.

De Randmeer is voorzien van een buitenboordmotor en inclusief benzine. De boot is voorzien van alle benodigdheden en bevat tevens een watertonnetje en een waterkaart.

Prijs per week: € 250,-
Prijs per dag: € 70,-
Prijs per dag deel: € 45,-
(10.00 uur – 14.00 uur of 14.00 uur – 18.00 uur)

Scroll naar top