Bootverhuur De Wetterspetter

Bij Bootverhuur De Wetterspetter in Indijk bent u op het juiste adres om een boot te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. De bootverhuur heeft een unieke locatie door de eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. Doordat de camping deel uit maakt van het ‘Grote Watersporthart’ van Friesland, is er een open verbinding naar de prachtige Friese dorpjes in de omgeving.
Alle zeilboten zijn voorzien van een buitenboordmotor. De boten zijn voorzien van een watertonnetje en een waterkaart.

Buiten de bootverhuur is het sinds 2016 ook mogelijk om gebruik te maken van winter- en zomerstalling op minicamping de Wetterspetter. Dit is voor zowel binnen- als buitenstalling.

SUP Plank

Op de minicamping de Wetterspetter zijn 4 SUP planken in de verhuur. De SUP planken zijn geschikt voor beginners en zijn dus vrij stabiel voor een SUP Plank. Door de goede vaareigenschappen zijn de SUP planken dus voor iedereen het proberen waard. Probeert het eerst eens op je knieën en ga er daarna pas op staan. Wij helpen je op weg, waarna je het vervolgens zelf het meer op kan gaan. SUP bijvoorbeeld naar het dichtsbijzijnde zwemstrand. 

Prijzen in overleg 

Scroll naar top