Bootverhuur De Wetterspetter

Bij Bootverhuur De Wetterspetter in Indijk bent u op het juiste adres om een boot te huren en meteen te gaan varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. De bootverhuur heeft een unieke locatie door de eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. Doordat de camping deel uit maakt van het ‘Grote Watersporthart’ van Friesland, is er een open verbinding naar de prachtige Friese dorpjes in de omgeving.
Alle zeilboten zijn voorzien van een buitenboordmotor. De boten zijn voorzien van een watertonnetje en een waterkaart.

Buiten de bootverhuur is het sinds 2016 ook mogelijk om gebruik te maken van winter- en zomerstalling op minicamping de Wetterspetter. Dit is voor zowel binnen- als buitenstalling.

Polyvalk (2-5 personen)

De minicamping heeft 3 Polyvalken in de verhuur. De Polyvalken zijn een ideaal om de Friese Meren te bevaren. De boot is gemakkelijk in gebruikt door bijvoorbeeld de rolfok, 4 PK buitenboordmotor en een zelflozende kuip. De Polyvalken varen gemakkelijk en door de unieke locatie van de minicamping De Wetterspetter kunt u uren lang zeilen op de Friese meren.

Wilt u gebruik maken van meerdere valken die al aanwezig zijn als u aankomt op de camping? Dit is mogelijk in overleg met een extern bedrijf, zodat u met een grote groep meteen kan genieten van het zeilplezier.

  • 1 dag in het laagseizoen € 70,- en in het hoogseizoen € 80,- 
  • 2 dagen in het laagseizoen € 130,- en in het hoogseizoen € 140,- 
  • 3 dagen in het laagseizoen € 160,- en in het hoogseizoen € 175,- 
  • Klik op de buton van tarieven voor de prijs van meer dan 3 dagen 

*(dag: 10.00 uur – 18.00 uur)                                                                                                * Honden zijn niet toegestaan

Scroll naar boven