//add the div of the direct button reservation

Watersport

Watersport

De Friese Meren

De minicamping is begonnen als een boerencamping, maar is de laatste jaren meer in het teken komen te staan van de watersport. Door de unieke locatie van de eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het open vaarwater van Zuidwest Friesland, is er volop mogelijkheid tot watersport. U kunt de vaartocht direct vanaf de camping starten. Het mooie van de Friese Meren is dat het ontzettend divers is en dat watersportplaatsen als bijvoorbeeld Heeg, Woudsend, Sloten, Workum, Langweer en Sneek makkelijk te bereiken zijn.

Er zijn mogelijkheden om voor een aantal dagen aan te meren en te overnachten op de camping, waar u gebruik kunt maken van de sanitaire voorzieningen en de binnen accommodatie.

Zwemmen en varen

Naast de haven ligt een kleine plas die erg geschikt is voor kinderen. De kinderen kunnen hier met veel plezier zwemmen en er kan ook met kleine bootjes gezeild worden. Tevens is er op één kilometer afstand een zwemstrandje aanwezig. Voor de jonge kinderen is er een afgesloten gedeelte waar ze kunnen spelen en zwemmen.

Het Heegermeer bevat een snel vaargebied waar bestuurders van snelle motorboten zich kunnen uitleven. Een groot voordeel van het snel vaargebied op het meer is dat andere watersporters niet tot nauwelijks worden gehinderd. 

Vorige slide
Volgende slide

Het huren van een sloep, zeilboten en kano’s is tevens mogelijk op minicamping De Wetterspetter!

Scroll naar boven