//add the div of the direct button reservation

Stalling

Stalling bij de Wetterspetter

Zoekt u een stallingslocatie in de nabije omgeving van het watersportdorp Woudsend? Dan bent u bij Stalling Indijk op het juiste adres.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het stallen van uw caravan, camper, vouwwagen of boot. U kan gebruik maken van jaar-, winter- en zomerstalling. De stalling maakt onderdeel uit van minicamping De Wetterspetter. De stalling bestaat uit een enorme opslagruimte en bevat een stallingscapaciteit van circa 750 m2 en een deurhoogte van vier meter. Verder kan er nog gebruik gemaakt worden van een buitenopslagruimte. 

Uw stallingsobject wordt door ons op de juiste plaats gestald. Tevens moet bijtijds worden aangegeven wanneer het object weer wordt opgehaald, zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Het halen en brengen van uw stallingsobject gelieve op zaterdagochtend. 

Stallingsobject zoals bijvoorbeeld uw:

 • Caravan, Camper of vouwwagen
 • Boot

Tarieven

 • Winterstalling Buiten
  € 10,- per m2 per halfjaar
 • Binnenstalling 
  7 maanden      € 19,- per m2 
  8 maanden      
  € 21,50 per m2 
  9 maanden      
  € 24,- per m2 
  Jaartarief         
  € 26,- per m2 

Voorwaarden

Wanneer u gebruikt maakt van Stalling De Wetterspetter, bent u verplicht zich eerst te melden bij de daarvoor aangegeven locatie. Gasflessen en losse benzinetanks mogen niet meer aanwezig zijn wanneer het gestalde object op het stallingterrein geplaatst wordt. Deze moeten op een veilige plaats worden bewaard. U bent zelf verantwoordelijk voor het mee nemen van een dekzeil over het stallingsobject. 

Scroll naar boven