Stalling bij de Wetterspetter

Zoekt u een stallingslocatie in de nabije omgeving van het watersportdorp Woudsend en wilt u zomerdaags meteen met uw boot varen zonder deze eerst van huis mee te nemen. Dan bent u bij Stalling Indijk op het juiste adres.

Sinds het najaar van 2016 is de oude ligboxstal van het melkveebedrijf gerenoveerd tot een winter- en zomerstalling. De stalling maakt onderdeel uit van minicamping De Wetterspetter. De stalling bestaat uit een enorme opslagruimte en bevat een stallingcapaciteit van circa 750 m2 en een deurhoogte van vier meter. Verder kan er nog gebruik gemaakt worden van een buitenopslagruimte.

Het terrein is afgesloten met een hekwerk en niet toegangbaar voor onbevoegden.

Uw stallingsobject wordt door ons op de juiste plaats gestald. Tevens moet bijtijds worden aangegeven wanneer het object weer wordt opgehaald, zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Het halen en brengen van uw stallingsobject gelieve op zaterdag ochtend. 

Stallingsobject zoals bijvoorbeeld uw:

  • Caravan, Camper of vouwwagen
  • Boot

Tarieven:
Binnenstalling € 16,50 per m2 per halfjaar
Buitenstalling € 10,- per m2 per halfjaar

Voorwaarden

Wanneer u gebruikt maakt van Stalling De Wetterspetter, bent u verplicht zich eerst te melden bij de daarvoor aangegeven locatie. Gasflessen en losse benzinetanks mogen niet meer aanwezig zijn wanneer het gestalde object op het stallingterrein geplaatst wordt. Deze moeten op een veilige plaats worden bewaard. U bent zelf verantwoordelijk voor het mee nemen van een dekzeil over het stallingsobject. 

Scroll naar top