//add the div of the direct button reservation

Sloep verhuur

Bootverhuur De Wetterspetter

Bij sloepverhuur Friesland op minicamping de Wetterspetter in Indijk bent u op het juiste adres om een dag maximaal te genieten op het water. Vanaf de minicamping kunt u meteen varen op het open vaarwater in Zuidwest Friesland. De sloepverhuur heeft een unieke locatie door de eigen haven gelegen op 200 meter afstand van het Heegermeer. 

Zoals u misschien wel weet, bestaat Zuidwest Friesland voor een groot gedeelte uit water. Hierdoor zijn alle Friese steden en dorpen met elkaar verbonden. Door de eindeloze mogelijkheden van vaarroutes door Zuidwest Friesland, kunt u maximaal genieten van een dag varen met de sloep. Steden als Sloten, Sneek, Stavoren, IJlste en Workum zijn dan ook gemakkelijk te bevaren vanaf de camping. 

De vaarroute door de Luts is erg populair. Wilt u meer weten over routes die u kant varen? Bekijk dan de vaarroutes die Waterland van Friesland voor u heeft samengesteld. 

Vorige slide
Volgende slide
  • Sloep (5 personen) 

Wilt u met een sloep de Friese meren bevaren, een tocht over de Luts of gewoon lekker relaxen op het Heegermeer? Op minicamping de Wetterspetter is dit mogelijk. Er liggen twee sloepen van Sloepverhuur Friesland voor u beschikbaar. Zelfs als u weinig vaarervaring heeft, is dit de ideale boot om een dag erop uit te gaan en een geweldige dag te beleven. De sloep heeft een vast stuur, dieselmotor en is voorzien van kussens. De sloep is beschikbaar voor campinggasten, maar ook voor dagtoeristen. 

Let op: Bij het klikken op de button van ‘Meteen reserveren!‘ gaat u naar de website van Sloepverhuur Friesland. 

  • Prijs per dag:              (10.00 uur –  18.00 uur)
    • April t/m juni: € 145,-          juli t/m september: € 155,-  
  • Prijs per lange dag:    (10.00 uur –  20.30 uur)
    • April t/m juni: € 175.-         juli t/m september: € 195,-
  • Prijs per avond:           (18.00 uur  20.30 uur) 
    • April t/m juni: € 70,-          juli t/m september: € 85,-      

* prijzen inclusief brandstofkosten en waterkaart                                                            * Honden zijn niet toegestaan

Scroll naar boven